Taart Basis

Bij deze workshop gaan we aan de slag met het vullen, afsmeren en bekleden van een biscuit. 

Er kan gekozen worden uit een vanille of chocolade taart (20cm). We zullen het biscuit vullen met jam (naar keuze) en botercréme (vanille, chocolade of cream cheese). De botercréme zullen we tevens ook gebruiken om de taart mee af te smeren.

Ik zal jullie wat tips laten zien om de botercréme strak af te werken waardoor het eindresultaat ook strakker zal zijn!

Na het bekleden van de taart maken we een mooi puzzelplaatje met fondant voor op de taart. Uiteraard mag je de taart mee naar huis nemen.

De workshop zal 1 dag zijn van 10.00-18.00 uur. De kosten zullen  eu p.p. bedragen en zijn inclusief alle materialen, tools en een hapje en drankje (lunch dien je zelf mee te nemen). 

Er is maar plek voor 3 mensen dus houd de site in de gaten voor de datums en meld je op tijd aan!


Voorwaarden

Inschrijven voor een van deze workshop kan via de mail, vermeld hierbij om welke workshop (welke puzzelplaat) het gaat en voor hoeveel personen, vermeld ook wel smaken je graag wilt voor de taart en vulling.

U dient een aanbetaling van 30% binnen een week na aanmelding te voldoen.  Na ontvangst van de aanbetaling is uw reservering definitief. Het restantbedrag dient 2 weken voor aanvang van de workshop aan ons overgemaakt zijn.

Bij afmelding meer dan 14 dagen voor aanvang van de workshop bent u niet betalingsplichtig, Uw aanbetaling wordt uiteraard geretourneerd. Bij afmelding van 14 dagen of minder voor aanvang is het niet mogelijk om uw (aan)betaling terug te ontvangen. Wel kan er, in overleg, gekeken worden naar een eventuele andere datum om de workshop te volgen.