Maleficent


We zullen tijdens deze workshop aan de slag gaan met dummy taarten, zodat je je kunstwerk kunt meenemen en bewaren.

Tijdens deze workshop zal je een dummy bekleden, fondant versieringen maken, een 3d Maleficent maken én met de hand schilderen en bloemen maken. Enige ervaring met het bekleden van taarten is wel handig!

De workshop zal bestaan uit 3 dagen van 10.00-18.00 uur (met eventuele uitloop) in opvolgende weken (dus bijvoorbeeld 3 zaterdagen) Dit omdat de 3d Maleficent en de bloemen tijd nodig hebben op te drogen en uit te harden.

De kosten zullen 110,00 eu p.p. bedragen en zijn inclusief btw, alle materialen, tools en een hapje en drankje (lunch dien je zelf mee te nemen). 

Er is maar plek voor 2 mensen dus meld je op tijd aan!

Voorwaarden

Inschrijven voor deze workshop kan via de mail, vermeld hierbij om welke workshop het gaat en voor hoeveel personen.

U dient een aanbetaling van 30% binnen een week na aanmelding te voldoen.  Na ontvangst van de aanbetaling is uw reservering definitief. Het restantbedrag dient 2 weken voor aanvang van de workshop aan ons overgemaakt zijn.

Bij afmelding meer dan 14 dagen voor aanvang van de workshop bent u niet betalingsplichtig, Uw aanbetaling wordt uiteraard geretourneerd. Bij afmelding van 14 dagen of minder voor aanvang is het niet mogelijk om uw (aan)betaling terug te ontvangen(i.v.m. gemaakte kosten). Wel kan er, in overleg, gekeken worden naar een eventuele andere datum om de workshop te volgen.