Taart Watercolour

Bij deze workshop gaan we aan de slag met het vullen van een cake en het maskeren (afsmeren) met de watercolour techniek.

Er kan gekozen worden uit een vanille of citroen cake (20 cm). We zullen de cake vullen met jam (naar keuze) en botercrème (vanille of cream cheese).

De botercrème zullen we tevens ook gebruiken om de taart mee af te smeren en gaan we daarna ook nog kleuren voor de watercolour techniek. Jullie kunnen hierbij kiezen voor minimaal 3 kleuren en maximaal 6 kleuren.

Ik zal jullie wat tips laten zien om de botercrème strak af te werken waardoor het eindresultaat ook strakker zal zijn!

De workshop zal 1 dag zijn van 10.00-18.00 uur. De kosten zullen €55,00 p.p. bedragen en zijn inclusief alle materialen, tools en een hapje en drankje (lunch dien je zelf mee te nemen). 

Er is maar plek voor 2 mensen dus houd de site in de gaten voor de datums en meld je op tijd aan!

Voorwaarden

Inschrijven voor deze workshop kan via de mail, vermeld hierbij om welke workshop het gaat en voor hoeveel personen.

U dient een aanbetaling van 30% binnen een week na aanmelding te voldoen.  Na ontvangst van de aanbetaling is uw reservering definitief. Het restantbedrag dient 2 weken voor aanvang van de workshop aan ons overgemaakt zijn.

Bij afmelding meer dan 14 dagen voor aanvang van de workshop bent u niet betalingsplichtig, Uw aanbetaling wordt uiteraard geretourneerd. Bij afmelding van 14 dagen of minder voor aanvang is het niet mogelijk om uw (aan)betaling terug te ontvangen(i.v.m. gemaakte kosten). Wel kan er, in overleg, gekeken worden naar een eventuele andere datum om de workshop te volgen.