Waarom ik al heel lang geen blog heb gepost?!

Gepubliceerd op 13 mei 2018 om 21:49

Inmiddels is het al een hele poos geleden dat ik hier iets heb gepost. Ik heb het erg druk gehad met de site; er is in het afgelopen jaar namelijk heel wat veranderd. Zo ben ik me veel meer gaan focus op het plaatsen van recepten i.p.v.  alleen maar foto's van mijn creaties. 

Naast het beheren van deze site, allerlei recepten uitproberen, bakken en koken probeer ik ook zo nu en dan video's te maken voor op mijn youtube kanaal én heb ik ook nog een daytime baan, 2 zelfs! Daarnaast probeer ik ook minimaal nog 2 a 3 keer per week te sporten en ben ik Netflix verslaafd.

Je kunt je dus wel voorstellen hoe druk mijn dagen zijn hahaha. Vandaar dat de blog er een beetje bij ingeschoten is, maar ik ga de komende tijd mijn best doen om dit weer wat meer op te pakken. Ik ga proberen minimaal elke 2 weken (ik wil zeggen elke week maar dat is misschien niet haalbaar hahaha) hier een blog te posten.

 

De blogs zullen gaan over eten en mijn recepten natuurlijk, misschien ook wat meer een kijkje in mijn leven. Laat ik voorop stellen dat ik absoluut geen schrijver ben maar ik denk dat iedereen in z'n leven dingen meemaakt die zó herkenbaar zijn voor anderen dat het fijn is om te lezen dat iemand anders dezelfde dingen meemaakt of tegen dezelfde dingen aan loopt; zowel op het gebied van koken & bakken maar ook de dagelijkse perikelen in het leven ;-)

Én misschien leest wel helemaal niemand mijn blog maar dan is het in ieder geval heerlijk voor mijzelf om alle shit van me af te kunnen schrijven hahahaha!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.